ХХІV Международна изложба за медицина, стоматология и фармация МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ

Уважаеми приятели!
Имаме удоволствието да ви съобщим, че „СКЕНАР Център – България“ съвместно с ОКБ „РИТМ“ – Русия тази година ще участват на ХХІV Международна изложба за медицина, стоматология и фармация МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ – най-авторитетния форум на индустрията за здравето в България. Организатор на изложбата е Международен панаир – Пловдив, а събитието ще се проведе от 17-ти до 20-ти октомври в палата № 11 на панаирното градче.

На изложението ще бъдат представени най-новите разработки в СКЕНАР технологията. За първи път в Европа ще бъдат показани последните сертифицирани прибори СКЕНАР – модели 2018 год. – професионални и за домашна употреба.
По време на изложението, на 19-ти октомври от 14:00 часа, в пресцентъра на Международен панаир – Пловдив ще бъде изнесена презентация на тема: „СКЕНАР: космически технологии в медицината“ от Председателя на съвета на директорите на ОКБ „РИТМ“ д.т.н. Михаил Анатолиевич Унакафов, който пристига от Русия специално за събитието. Михаил Унакафов е един от основните разработчици на приборите СКЕНАР, автор на повече от 20 изобретения и притежател на множество патенти, свързани със СКЕНАР технологията.
 
По време на изложението и до изчерпване на количествата ще са в сила преференциални цени на продукцията на ОКБ „РИТМ“. Д-р Румяна Кузмова и д-р Йосиф Семикатов също ще бъдат на разположение на посетителите за въпроси и коментари.
 
Каним членовете на „СКЕНАР Асоциация – България“, медицински специалисти и всички, които искат да научат повече за този уникален метод, да ни посетят. Обещаваме да бъде интересно и полезно!