Нови условия - Общоевропейска конференция по СКЕНАР терапия

 Писмо – покана от организационния комитет на Общоевропейската СКЕНАР конференция – Виена 2015 г.

Скъпи приятели и колеги!
Радваме се да ви съобщим, че до Общоевропейската конференция по СКЕНАР-терапия остават само 40 дни.
Искаме да ви обърнем внимание, че тази конференция е свързана с честването на 35-годишнината от създаването на ЗАО „ОКБ „РИТМ“ в Европа. За тези 35 години специалистите и сътрудниците на нашата компания са получили 29 патента и са направили около 50 научно-изследователски разработки. С резултатите от приложението на приборите СКЕНАР са защитени повече от 25 дисертации, направени са повече от 500 публикации, голяма част от които и на чужди езици. Продукти на ЗАО „ОКБ „РИТМ“ са отличени с две дипломи на Международния салон за иновации и развитие в Москва. Нашата продукция се използва не само в Русия и Европа, но и в Азия, Африка, САЩ, Канада, Мексико, Австралия, Нова Зеландия и др.
В желанието си да споделим и отпразнуваме този юбилей с вас решихме да направим условията за участие в Общоевропейската СКЕНАР-конференция от 18 до 21 юни във Виена още по-добри:

Ø  За ваше удобство променихме сроковете и сумите за плащане на регистрационната такса в рамките на ранната регистрация. Сега вие можете да платите основната такса за ранна регистрация (в размер на 250 евро) до 2 юни 2015г. Размерът на таксата при направено плащане между 3 и 17 юни се увеличава със 100 евро, а плащането на място – с още 50 евро.
Ø  На всеки участник ще бъде предоставена възможност да закупи най-новата версия на персоналния прибор СКЕНАР модел RITMSCENAR Home Success с юбилеен надпис „35 години „ОКБ РИТМ“ на рекордно ниска цена от 100 евро. Един участник има право на един прибор.
Ø  Всички участници ще получат ваучер със срок на валидност една година за отстъпка в размер на 20% от стойността на всеки закупен продукт, произведен от „ОКБ РИТМ“.
Ø  Всеки участник в конференцията ще може да закупи всеки от продуктите на „ОКБ РИТМ“ със специална отстъпка – 40% от европейската ценова листа, при направена преди или по време на конференцията заявка. Заявените прибори по това условие се заплащат на място по време на конференцията.
Ø  Всеки участник в конференцията ще получи книгата „Обща СКЕНАР терапия“, юбилейна продукция на ЗАО „ОКБ „РИТМ“, учебно пособие по СКЕНАР-терапия, диск с материалите на конференцията, брошури и каталог.
Ø  В програмата на Конференцията е предвидено провеждането на „Кръгла маса“, по време на която всеки участник ще има възможност да зададе своите въпроси на производителите и преподавателите, а също така да сподели своя опит или да постави на обсъждане своя идея.

Освен това, искаме да ви обърнем внимание че:
Ø  За първи път в Европа в рамките на таксата участие може да преминете безплатно обучение по програмата за „Начално“ или „Базово“ обучение, а също така по „Програма за преподаватели“ с получаване на съответен сертификат, даващ право на преподаване по програми, одобрени от производителя.
Ø  При много изгодни условия всички участници ще имат възможност да повишат версията на притежаваните от тях професионални СКЕНАР-прибори.
Ø  За всички участници е предвидена тържествена вечеря, на която ще се отпразнува 35-годишният юбилей на „ОКБ РИТМ“. По време на вечерята посветена на празника ще бъдат връчени много награди, предвидена е томбола с продукти на производителя и други приятни сюрпризи. Освен тържествено, ще бъде и весело!
Ø  Придружаващите лица ще могат да вземат участие в съпътстващата програма срещу такса от 100 евро.
Ø  За желаещите ще има възможност да посетят курс по СКЕНАР-терапия с използване на домашни (персонални) прибори серия ЧЕНС-СКЕНАР на специална цена 200 евро. Продължителност на курса 2 дни. 

 

Напомняме ви, че цялата информация за конференцията можете да намерите на: http://conf.ritmeurope.eu/. Тук ще можете да попълните и регистрационната форма. Ако не получите отговор до 3 работни дни след регистрацията, пишете ни на адрес: scenar.conference@gmail.com. За ваше удобство можете да попълните регистрационната форма във формат pdf и просто да я изпратите на посочения по-горе адрес.
Ще ви бъдем благодарни, ако информирате и други ваши колеги за предстоящото събитие и новите, по-добри условия!         

Благодарим ви!
С нетърпение очакваме срещата ни във Виена, 18-21 юни 2015 г.!

С уважение,
Организационен комитет на Общоевропейската конференция по СКЕНАР терапия
Допълнителна информация за участниците от България може да получите на тел. 032 64 10 01 или на e-mail: office@bgscenar.org