Основен курс - II-ро ниво

Уважаеми приятели,

На 18, 19 и 20 Март “СКЕНАР Център – България” и „СКЕНАР Асоциация – България” организират провеждането на тридневен теоретично - практически „Основен курс по СКЕНАР – терапия II-ро ниво" - част I-ва, а на 1, 2 и 3 април - „Основен курс по СКЕНАР – терапия II-ро ниво" - част II-ра, за практикуващи и преминали „Основен курс по СКЕНАР – терапия I-во ниво”, които ще се водят от изтъкнатия терапевт и международен преподавател по СКЕНАР – терапия и СКЕНАР – експертиза д-р Йосиф Владленович Семикатов.

В рамките на обучението ще бъде проведена дискусия и ще можете да получите консултации за конкретни "трудни" случаи от Вашата практика.
На всички участници в курса ще бъдат издавани (или заверявани) квалификационни паспорти за преминато следващо ниво на обучение от Международната СКЕНАР Академия и удостоверения от “СКЕНАР Център – България”.
Цената на курса ще бъде 100 – 130 евро и зависи от броя на участниците.
При наличие на желаещи, в периода между двата курса, сме в състояние да организираме и тридневен практически лечебно-диагностичен семинар с лечение на реални пациенти.

Курсовете ще се проведат в гр. Пловдив.
Участниците ще бъдат записвани по реда на тяхното обаждане до запълване на капацитета, който е 20 души! Краен срок за записване - 12 март!
Д-р Семикатов ще остане в България до 5 април и ще има възможност да провежда лечение и да дава консултации на Ваши пациенти. Ще има възможност за провеждане и на индивидуално практическо обучение на СКЕНАР-терапевти по време на лечебния процес.
Ще Ви бъдем благодарни, ако информирате и други Ваши колеги за предстоящото събитие.
Практиката показва, че обучението при д-р Семикатов е изключително полезно за развитието Ви като СКЕНАР терапевти. Всички негови курсове преминават при огромен интерес и с голям успех.
На всички желаещи ще съдействаме за организирането на нощувки.
За допълнителни въпроси, може да се обаждате и на тел: 032/641001 или 089 9886540.

д-р Иван Иванов – председател на УС на „СКЕНАР Асоциация – България”
д-р Румяна Кузмова – преподавател
Огнян Ландов – управител “СКЕНАР Център – България”