Основен курс - II-ро ниво, част I-ва

Уважаеми приятели,

На 16, 17 и 18 Март 2012г. “СКЕНАР Център – България” и „СКЕНАР Асоциация – България” организират провеждането на тридневен теоретично - практически „Основен курс по СКЕНАР – терапия II-ро ниво" - част I-ра, който ще се води от изтъкнатия терапевт и международен преподавател по СКЕНАР – терапия и СКЕНАР – експертиза д-р Йосиф Владленович Семикатов - Русия.

В рамките на обучението ще бъде проведена дискусия и ще можете да получите консултации за конкретни "трудни" случаи от Вашата практика.
На всички участници в курса ще бъдат издадени удостоверения  за преминато следващо ниво на обучение. 
Цената на курса ще бъде 120 – 140 евро и зависи от броя на участниците.

Курсовете ще се проведат в гр. Пловдив.
Участниците ще бъдат записвани по реда на тяхното заявяване до запълване на капацитета, който е 18 души! Краен срок за записване 10 март!

Д-р Семикатов ще остане в България до 12 април и ще има възможност да провежда консултации на Ваши пациенти. Ще има възможност и за провеждане на индивидуално практическо обучение на СКЕНАР-терапевти по време на лечебния процес.
При наличие на желаещи, в периода до 12 април, сме в състояние да организираме „Основен курс по СКЕНАР – терапия II-ро ниво" - част II-ра и тридневен практически лечебно-диагностичен семинар с лечение на реални пациенти. 

Ще Ви бъдем благодарни, ако информирате и други Ваши колеги за предстоящото събитие.
Дългогодишната практика показва, че обучението при д-р Семикатов е изключително полезно за развитието Ви като СКЕНАР терапевти. Всички негови курсове преминават при огромен интерес и с голям успех и са гаранция за успешна бъдеща практика.
На всички желаещи ще съдействаме за организирането на нощувки.
За допълнителни въпроси, може да се обаждате и на тел: 032/641001 или 089 9886540.

д-р Иван Иванов – председател на УС на „СКЕНАР Асоциация – България”
д-р Румяна Кузмова – преподавател
Огнян Ландов – управител “СКЕНАР Център – България”