Редовно годишно Общо отчетно събрание на „СКЕНАР Асоциация – България”

Уважаеми колеги и приятели!
На 09 и 10.04.2016 г., в прекрасния Парк хотел Олимп & СПА гр. Велинград, се проведе редовното годишно Общо събрание на Сдружение „СКЕНАР Асоциация – България“. Беше отчетена като много пълноценна дейността на Асоциацията през 2015 г., обсъдени бяха актуални организационни въпроси, бяха приети съответни решения и Програма за дейността на дружеството през следващия отчетен период. Бяха приети и 11 нови членове, а всички присъстващи получиха Удостоверенията си членство за 2016 г.
 
И този път залата беше пълна, срещнаха се и прекараха два чудесни и полезни дни колеги от всички краища на България. При изключителен интерес след събранието се проведе практически семинар на тема „Алгоритми на противоболково СКЕНАР въздействие при различни локализации на болката” воден от д-р Йосиф Семикатов, Русия.
 
Участниците бяха запознати със съвременните аспекти от СКЕНАР – теорията и практиката в борбата с болката, много от тях получиха отговори на конкретни въпроси, беше споделен опит и дадена ценна практическа информация.
 
След края на семинара, участниците благодариха на д-р Семикатов за блестящо подготвения семинар и му пожелаха успех в предстоящото му пътуване в САЩ, където ще обучава СКЕНАР-терапевти от щата Тексас. Ръководството на Асоциацията благодари на персонала на Парк хотел Олимп & СПА за предоставените отлични условия и незабравимата СКЕНАР вечер в събота.