Теоретично-практически СКЕНАР семинар „Здраве и красота“

Уважаеми приятели,

От 4 до 6 ноември в Парк и СПА хотел „Екзотик“ край Пловдив, се проведе тридневен теоретично-практически СКЕНАР семинар на тема „Здраве и красота“ организиран от „СКЕНАР Асоциация – България“. Гост-лектор беше дългогодишният международен преподавател д-р Ирина Ершова от Русия. Асистент-преподавател, със съществен принос в организацията и провеждането на семинара, беше д-р Иосиф Семикатов. Присъстваха 27 души, членове на Асоциацията.

В програмата на семинара бяха включени най-новите достижения в областта на женското здраве, програми за подмладяване, специални грижи за кожата, дренажни методи, детоксикация и други. Разгледани бяха и се проведоха практически занимания с ефективни СКЕНАР методи за anti-aging терапия, хормонални методики, лимфодренаж. Наши медици с дългогодишен опит в СКЕНАР технологията споделиха, че действително, получените знания ще помогнат не само да се разрешават естетически проблеми, но и да се възстановява цялостно баланса на организма.

Всички присъстващи дадоха много висока оценка на семинара и определиха получените знания като изключително полезни.

Трудна беше раздялата с д-р Ершова и заедно с думите на огромна, сърдечна благодарност от всички беше изразена надежда за нови срещи.

В съботната вечер, по традиция, се състоя и неформална среща в ресторанта на хотела, която премина с много танци и веселие.