Тридневен Специализиран научно–практически семинар, 5 - 7 Октомври, СПА Хотел Св. Георги, Поморие

Уважаеми колеги!

От 05.10 до 07.10.2012 г., в СПА хотелски комплекс „Свети Георги” – гр. Поморие се проведе тридневен специализиран научно–практически СКЕНАР – семинар на тема:
„Цифрови методики – същност, алгоритъм и оптимизация на избора. Управление на ответните реакции на организма.”
Гост – лектор д-р Йосиф Владленович Семикатов, Русия.

В семинара взеха участие 27 членове на СНЦЧП „СКЕНАР Асоциация – България”. В програмата бяха включени както фундаментални въпроси от СКЕНАР – теорията, така и практически аспекти на приложението на цифровите методики. Проведоха се полезни дискусии и много от присъстващите получиха отговор на интересуващи ги конкретни въпроси.
Много от участниците дойдоха със своите семейства, които се радваха на необичайно хубавото време и за които семинарът се превърна в кратка, но прекрасна почивка.
 
По традиция на вечерите всички бяха заедно и общуването продължаваше вече в неформална обстановка и с много веселие, благодарение на прекрасното обслужване на персонала на х-л „Свети Георги”.
Всички участници получиха сертификати за участие в специализирания семинар, а лекторът д-р Семикатов - своето удостоверение за почетно членство в „СКЕНАР Асоциация – България”.