XIV Международна конференция по СКЕНАР - терапия и СКЕНАР - експертиза

 
Уважаеми приятели,

„СКЕНАР Център - България” организира посещение на XIV Международна Конференция по СКЕНАР – терапия, която ще се проведе от 2.09.2008 г. до 8.09.2008 г. в гр. Одеса, Украйна.
Предварителни условия:
Пътуване с кораб – катамаран Варна – Одеса и обратно. Цена в двете посоки в зависимост от броя на участниците от 125 до 145 евро.
За Украйна не са необходими визи за български граждани!
 
Цени на нощувки – от 25 евро до 50 евро, в зависимост от категорията, с включени закуска, обяд и вечеря.

Такса участие 100 евро – включени са всички материали на конференцията, обучение в рамките на конференцията, разходка с катамаран, екскурзия за запознаване със забележителностите на Одеса, посещение на прочутият оперен театър и вечерни мероприятия.
В рамките на конференцията ще бъдат организирани за желаещите различни допълнителни курсове за обучение по СКЕНАР-терапия и РИСТА-диагностика водени от най-добрите специалисти и СКЕНАР-преподаватели - проф. Ревенко, проф. Тараканов, д-р Галина Суботина, Михаил Унакафов, Александър Черчаго, д-р Йосиф Семикатов и др. Допълнителните курсове се заплащат отделно и са в рамките 100 – 200 евро. На конференцията ще бъдат предлагани нови авторски семинари. Всички участници ще получат съответните сертификати и удостоверения.

Информация за конференцията може да видите и на: http://www.scenar.com.ru/news/odessa08.htm

Необходимо е всички желаещи предварително да изпратят заявка за участие в офиса на дружеството на адрес:
гр. Пловдив 4002, бул. Васил Априлов 9, „СКЕНАР център България” или на e-mail office@bgscenar.org до 10.08.2008 г.
За допълнителна информация може да се обаждате на тел. 032 64 10 01 или 089 9886540