XV Международна Конференция по СКЕНАР Терапия в Дубровник, Хърватия

 

Уважаеми приятели,

„СКЕНАР Асоциация – България” и „СКЕНАР Център - България” организират за всички желаещи, посещение на XV Международна Конференция по СКЕНАР – Терапия -  най-престижното СКЕНАР мероприятие за 2009г., която ще се проведе от 28.09.2009г. до 04.10.2009г. в гр. Дубровник, Хърватия.

 

 

 

Предварителни условия: 

 1. Пътуване със самолет в двете посоки
  • пакет от седем нощувки със закуски
  • застраховки
  • цена: 490 евро на човек в двойна стая в хотел Аргоси***
  • 73 евро летищни такси.
 2. Пътуване със собствен транспорт
  • цена: 55 евро за нощувка със закуска на човек в двойна стая в хотел Нептун****
 3. Пътуване със собствен транспорт
  • цена: 82 евро за нощувка със закуска на човек в единична стая в хотел Нептун****
 4. Пътуване със собствен транспорт
  • цена: 46 евро за нощувка със закуска на човек в двойна стая в хотел Аргоси***
 5. Пътуване със собствен транспорт
  • цена: 61 евро за нощувка със закуска на човек в единична стая в хотел Аргоси***
 6. Такса участие 100 евро – включени са всички материали на конференцията, обучение в рамките на конференцията, други мероприятия предвидени в програмата.


В рамките на конференцията ще бъдат организирани и различни допълнителни курсове за обучение по СКЕНАР-терапия и РИСТА-диагностика водени от най-добрите специалисти и СКЕНАР-преподаватели - проф. Ревенко, проф. Тараканов, д-р Галина Суботина, Михаил Унакафов, Александър Черчаго, д-р Йосиф Семикатов и др. Допълнителните курсове се заплащат отделно и са в рамките 100 – 200 евро. На конференцията ще бъдат предлагани нови авторски семинари. Всички участници ще получат съответните сертификати и удостоверения.

Град Дубровник е средновековен град с древна история, намиращ се на крайбрежието на Далмация, в най–южната част на Хърватия. Разположен е на красив малък полуостров, вдаден навътре в прозрачните води на Адриатическо море. Красотата на това място се подсилва от върховете, на чийто фон се издига този живописен град, на границата с Босна и Херцеговина.
Старинните градски стени обграждат добре запазения исторически център на Дубровник, който през 1979 г. е обявен от ЮНЕСКО за паметник на световното културно наследство. В миналото, заедно с Венеция, градът е бил едно от най–известните културни средища (Дубровник е сред десетте най-големи световни забележителности), а днес е утвърден световен туристически център и любима дестинация на много туристи.
Дубровник е разположен на няколко полуострова и Lapad, на който ще се проведе конференцията, e един от тях. Това е новата част, на около 3 км северозападно от Стария град и на 23 км от летището.


Посещението на XV Международна Конференция по СКЕНАР – Терапия, може да се превърне едновременно и в изключително приятна семейна ваканция ако дойдете със семействата си! Температурите на адриатическото крайбрежие по това време на годината са около 22-25 градуса.

Хотел Аргоси се намира на 150 метра от хотел Нептун – мястото на провеждане на конференцията.

Информация за конференцията може да видите и на:
http://www.scenar.com.ru/news/news_croatia10.htm

Всички желащи трябва предварително да изпратят заявка за участие в офиса на СКЕНАР Център - България: гр. Пловдив, бул. Васил Априлов 9, на тел. 032 64 10 01 или на e-mail office@bgscenar.org до 27.09.2007г.
За допълнителна информация може да се обаждате на тел.: 032 641 001 или 0899 886 540