XVI Международна конференция по СКЕНАР - терапия и СКЕНАР - експертиза

  
Уважаеми приятели!

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че от 4 до 10 Септември 2010г. България отново ще е домакин на най-значимото СКЕНАР – събитие в света за годината – 16 Международна научно-практическа конференция по СКЕНАР-терапия и СКЕНАР-експертиза, посветена на 30 годишния юбилей на предприятието – създател на СКЕНАР - ЗАО „ОКБ „РИТМ” и 10 годишнината на СКЕНАР Център – България! 
Организатори на този най-висок форум на световното СКЕНАР общество са създателите на СКЕНАР ОКБ “РИТМ”, Русия, "СКЕНАР Център – България”, Kosmed International B.V., Холандия, "Международна СКЕНАР – Академия”, Москва, "РИТМ СКЕНАР” Австралия, "RITM SCENAR Institute” САЩ, Канада, Австралия, "СКЕНАР Асоциация – България”.
Освен заради забележителните годишнини, решението за провеждането на конференцията отново в България е продиктувано от желанието да съберем хора от различни страни които споделят СКЕНАР-идеята, да обезпечим най-оптималните условия за провеждането на една международна среща на най-високо ниво, с еднакво добри условия както за научна и учебна дейност така и за обмяна на опит, свободно общуване и незабравими мигове на красивото българско черноморие сред съмишленици и приятели.
Много от Вас добре помнят 10-та международна конференция през 2003г. в Слънчев бряг и 12-та международна конференция през 2006г. във Варна и знаят колко висока оценка бе дадена за тях от всички участници. Ние ще се постараем 16-та международна конференция да е на още по-високо ниво и още по-полезна за всички.
Основна цел на организаторите тази година е създаването на такива условия, при които ще има разнообразни възможности за максимална полезност за всички участници, независимо от тяхното ниво на подготовка и професионален стаж и при най-добри ценови условия.
 
В рамките на конференцията: 
Ще бъдат организирани различни форми и нива на обучение, част от които безплатни.
За всички участници от България е предвиден безплатен технически преглед и настройка на СКЕНАР-приборите.
За всички желаещи ще бъде организиран постоянно действащ сервиз и възможност за upgrade на преференциални цени.
За първи път в България ще бъдат проведени най-новите програми и семинари на обучение.
Ще бъде организирана кръгла маса с дискусии по теми определени от Вас самите.
Всеки участник в конференцията ще получи сертификат за участие, а преминалите която и да е форма на обучение съответстващ документ от “Международна СКЕНАР Академия”.
По време на конференцията за участниците ще действат преференциални цени за покупка на техника и специализирана литература. 
В рамките на регистрационната такса всеки участник освен всички материали от конференцията ще получи и множество други материали с последните новости в областта на СКЕНАР-теорията и практиката.
Предвидена е богата културно-развлекателна програма.

Вече потвърдиха своето участие най-добрите специалисти и СКЕНАР-преподаватели в света. Ще присъстват и ще можете да общувате свободно с международно признати СКЕНАР-терапевти от Изтока и Запада с огромен дългогодишен опит и впечатляващи резултати. Ще можете свободно да споделяте своя опит и да потърсите решения за възникнали проблеми във Вашата работа. Ще имате възможност лично да се запознаете и да задавате своите въпроси на учените - лекари, конструктори и инженери - автори на тази уникална технология. Ще повишите Вашата квалификация, ще придобиете безценен опит и самочувствие.
Ние сме убедени, че участието Ви в работата на 16-та Международна конференция по СКЕНАР – терапия и СКЕНАР - експертиза ще е изключително полезно за утвърждаването Ви като СКЕНАР-терапевти и ще разкрие нови възможности за Вашето развитие. Може да не се съмнявате, че ние организаторите ще направим всичко, което е необходимо това да се осъществи при най-добри и изгодни за Вас условия. Както при основната така и при съпътстващата културно – развлекателна програма организацията ще е в ръцете на най – добрите професионалисти.

Предварителни условия

Място на провеждането: Курортен комплекс "Слънчев ден”

Слънчев Ден е едно от най-красивите места за почивка в България, което със сигурност ще ви очарова и вероятно напълно ще задоволи вашите очаквания за спокойна почивка и пълноценен отдих и релакс, които можете да съчетаете с полезното за Вас участие в 16 Международна научно-практическа конференция по СКЕНАР-терапия и СКЕНАР-експертиза. Удобното местоположение, наличието на добре оборудвани зали и технически средства, умножено с опита на специалистите и вниманието към всеки детайл, правят "Слънчев ден" известен и предпочитан център за провеждане на различни бизнес срещи, корпоротивни прояви, семинари, конференции, презентации, преговори, конгреси, делови обяди и официални коктейли. На първо място едно от най-важните предимства на комплекса е неговото местоположение:
на 10км североизточно от лятната столица на България - град Варна, 
на 16 км от летището, 
на 8 км южно от Златни пясъци, 
Слънчев ден се намира в непосредствена близост до първия български черноморски курорт "Свети Константин". Комплексът има капацитет около 1300 легла в четири елегантни хотела - хотел Палас, хотел Марина, хотел Вероника и хотел Мираж, построени на самия морски бряг. Нужни са само няколко крачки, за да почувствате топлия пясък под краката си.
 
Неповторимите условия за почивка и отдих са осигурени от самата природа 
малък тих залив с чудесно, рядко срещнато в България източно изложение; 
просторна плажна ивица с дължина 1 км и ширина от 20 до 80м; 
спокойно море с плитко пясъчно дъно; 
разкошен естествен парк с редки дървесни видове; 
извори с лечебна минерална вода с уникални по състав води в България ; 
свеж и прозрачен като планински кристал въздух. 

Климатът в района на Слънчев ден е много благоприятен за почивка и е близък до този на известните средиземноморски курорти - средните месечни температури на въздуха през лятото са между 23-28°С, на морската вода - 24-25°С, с около 1700 слънчеви часа от май до септември.

Ценови условия:

Цени в EURO, за нощувка на човек на база All inclusive и включена курортна такса:
Категория Единична стая Двойна Стая
4 **** 48 39
3 *** 42 34
Резервация се прави при заплащане на депозит от една нощувка.

Такса участие – около 100 евро.
Таксата участие включва:
Участие в научната и учебна програма
Всички материали на конференцията
Сертификати и удостоверения
Участие във всички културно-развлекателни мероприятия 

Таксата за придружаващите лица включва участие във всички културно-развлекателни мероприятия и ще бъде около 70 евро. 

Ще има възможност за настаняване при същите условия няколко дни преди и след конференцията.

Официалната програма ще бъде обявена скоро. Бихме се радвали да ни изпратите Вашите мнения и препоръки, да изразите конкретни желания и предложения, да поставите интересуващи Ви въпроси, които ще се постараем да удовлетворим. Очакваме да договорим и други допълнителни предимства за Вас.

Я. З. Гринберг – генерален директор на ЗАО ОКБ “РИТМ”
Огнян Ландов – управител “СКЕНАР Център – България”
Ян де Йонг – мениджър на Kosmed In. - Холандия
А. Н. Ревенко – ръководител “Международна СКЕНАР Академия”
Ели Томова – мениджър "РИТМ СКЕНАР” Австралия
Крис Мартенсън – мениджър "RITM SCENAR Institute” САЩ, Канада, Австралия
Иван Иванов – председател на "СКЕНАР Асоциация – България”

СКЕНАР Център – България 
Пловдив 4002,
бул. "Васил Априлов" 9
тел. 032 641001
GSM 089 9886540
o.landov@dir.bg
office@bgscenar.org
http://www.bgscenar.org