XVII Международна конференция по СКЕНАР - терапия и СКЕНАР - експертиза

Уважаеми приятели!

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че от 1 до 6 Октомври, в Турция, в курорта Мармарис, разположен на бреговете на Егейско и Средиземно море, ще се проведе най-голямото СКЕНАР събитие за 2011 година – 17 Международна научно-практическа конференция по СКЕНАР-терапия и СКЕНАР-експертиза
Организатори на този най-висок форум на световното СКЕНАР общество са създателите на СКЕНАР – ОКБ “РИТМ” (Русия), „Международна СКЕНАР – Академия” (Москва), Медицински център „СКЕНАР – Турция”, „СКЕНАР Център – България”, „Асоциация СКЕНАР - Русия”, Kosmed International B.V. (Холандия), „РИТМ-СКЕНАР” (Австралия), „РИТМ-СКЕНАР” (САЩ), НИИ „СКЕНАР – терапия” (Русия), RITM SCENAR Institute (Австралия).
Активно съдействие в организацията на този форум, оказват и SCENAR Health Australia, SCENAR Health USA, TOMATEX LLC (USA), SCENAR Health Canada, ОЛМЦ „СКЕНАР-Украйна”.

Решението за провеждане на конференцията именно в Турция е продиктувано от желанието да предоставим на участниците възможно най-добри условия за една международна среща на най-високо ниво, да съберем хора от различни страни, които споделят СКЕНАР идеята, да осигурим еднакво добри условия както за научна и учебна дейност, така и за обмяна на опит, свободно общуване и незабравими мигове на бреговете на Егейско и Средиземно море. Съществена роля при избора на мястото за провеждане изиграха изключителните условия, които предлага разкошният хотел „Идеал Прайм Бийч“, гр. Мармарис – забележителна красота и природно-климатични условия, съчетани с лукс на достъпни, специално за участниците, цени.
И тази година, основна цел на организаторите е създаването на такива условия, при които ще има разнообразни възможности за максимална ползотворност за всички участници, независимо от тяхното ниво на подготовка и професионален стаж. 

В рамките на конференцията : 
Ще има организирани различни форми и нива на обучение, част от които безплатни.
За всички участници от България е предвиден безплатен технически преглед и настройка на СКЕНАР-приборите.
За всички желаещи ще бъде организиран постоянно действащ сервиз и възможност за upgrade на преференциални цени.
Ще бъде организирана кръгла маса с дискусии по теми, определени от Вас самите.
Всеки участник в конференцията ще получи сертификат за участие, а преминалите която и да е форма на обучение - съответстващ документ от “Международна СКЕНАР Академия”.
Ще има възможност за обучение в различни курсове и нива на квалификация.
По време на конференцията за участниците ще действат преференциални цени за покупка на техника и специализирана литература. 
В рамките на регистрационната такса всеки участник, освен всички материали от конференцията, ще получи и множество други материали с последните новости в областта на СКЕНАР-теорията и практиката.
Предвидена е богата културно-развлекателна програма.

Вече потвърдиха своето участие най-добрите специалисти и СКЕНАР-преподаватели в света. Ще имате възможност да общувате с международно признати СКЕНАР-терапевти от Изтока и Запада с огромен дългогодишен опит и впечатляващи резултати в практиката. Ще можете свободно да споделяте своя опит и да потърсите решения за възникнали проблеми във Вашата работа. Ще имате възможност лично да се запознаете и да задавате своите въпроси на учените – лекари, конструктори и инженери – автори на тази уникална технология. Ще повишите квалификация си, ще придобиете безценен опит и самочувствие в прекрасни, както за работа, така и за отдих, условия.

Ние сме убедени, че участието в 17 Международна конференция по СКЕНАР – терапия и СКЕНАР - експертиза ще е изключително полезно за утвърждаването Ви като СКЕНАР-терапевти и ще разкрие нови възможности за Вашето развитие. Може да не се съмнявате, че ние – организаторите, от своя страна, ще направим всичко необходимо това да се осъществи при най-добри и изгодни за Вас условия. Както при основната, така и при съпътстващата културно-развлекателна програма, организацията ще е в ръцете на най-добрите професионалисти.

Предварителни условия

Място на провеждането: Турция, гр. Мармарис,
Петзвезден хотел „Идеал Прайм Бийч”.Мармарис – това е едно от най-красивите места за почивка в Турция, световен курорт и яхтено пристанище, а хотел „Идеал Прайм Бийч” - 5 звезди (бивши „MIRAMER BEACH”, „ART LIDYA BEACH”), практически е наново построен през 2010-2011г. 

„IDEAL PRIME BEACH” 5* 
Курорт: Турция, Мармарис
Хотел: разположен е на 100 км от летището на град Даламан, на 3 км от центъра на град Мармарис, на брега на морето. Притежава обща площ 24 000 m2, последната реновация е направена през 2010-2011г. Хотелът се състои от две 4-етажни и две 6-етажни сгради (50% от стаите са с изглед към морето). Общо: 632 стандартни стаи.В стаите: душ/вана, сешоар, индивидуален климатик, телевизор, телефон, мини-бар, сейф, балкон 
Почистване: всеки ден 
Смяна на спално бельо: 3 пъти седмично 
В хотела:
1 основен ресторант, 2 а-ла-карт ресторанта (платени), 4 бара, 2 големи външни басейна с аквапарк и детска секция, закрит басейн, лекарски кабинет, SPA-център, фризьорски салон, пералня, химическо чистене.

За деца: 1 детски басейн, детска площадка.
Конферентни зала: 1 зала с капацитет до 300 души с възможност да се разделя на по-малки зали.

Спорт и развлечение: 

Безплатно: турска баня (11:00-16:00), сауна (11:00-16:00), фитнес, аеробика, аква-аеробика, тенис на маса, билярд, анимационна програма, дискотека (вход) 
Платено: масаж, уроци по гмуркане, водни спортове (на градския плаж) 

Плаж: Собствен, пясък / чакъл. Кей. На басейна и на плажа: чадъри, шезлонги, матраци - безплатно. Плажни кърпи: с депозит. 

Климатът в района на Мармарис е изключително благоприятен за почивка и провеждане на разнообразни мероприятия. Както и цялото турско крайбрежие на Егейско и Средиземно море, Мармарис се радва на мек средиземноморски климат с много топли и слънчевите дни. Тук можете да се къпете в морето от началото на Април до края на Октомври. Октомври е предимно топъл и ясен, дъждовните дни са изключение. Средната минимална температура на въздуха е 16°C, а средната максимална – 26°C. Температурата на водата е около 24°C.

Ценови условия:

Цени в EURO, за нощувка на човек на база Ultra All Inclusive и включена курортна такса:
КатегорияЕдинична стаяДвойна Стая
5 *****5843
Трети човек в двойна стая – 36 евро
Деца – (0-5г.) безплатно
Деца – (6-11г.) – 50% 
Резервация се прави при заплащане на 50% от стойността на нощувките до 25.08.2011г.

Храни и напитки:

Закуска 07:30 – 09:30
Късна закуска 09:30 – 10:30
Обяд 12:30 – 14:00
Следобедна закуска 12:00 – 16:00
Кафе 17:00 – 18:00
Вечеря 19:30 – 21:30

Барове и ресторанти:

Лоби барОтворен 24 часа (топли напитки и безалкохолни)
Лоби бар 21:30 – 07:30 (студени сандвичи )
Мокър бар 10:00 – 24:00 (местни напитки, някои вносни напитки, безалкохолни)
Сървис бар – по време на вечеря (местни напитки, някои вносни напитки, безалкохолни)
Нощен клуб 23:00 – 24:00 (местни напитки, някои вносни напитки, безалкохолни)
 
След 24:00 всички напитки се заплащат допълнително.

Сладолед – по време на вечеря
Мини-бар – безалкохолни напитки

Такса участие - около от 170 до 215 евро, в зависимост от момента на плащане.
Таксата участие включва: 
Участие в научната и учебна програма
Всички материали на конференцията
Сертификати и удостоверения
Участие във вечерни и културно-развлекателни мероприятия

Таксата участие за придружаващите лица включва участие във вечерни и културно–развлекателни мероприятия и е около 80-100 евро. 
Ще има възможност за настаняване при същите условия няколко дни преди и след конференцията.

Окончателната програма ще бъде обявена скоро. Очакваме да договорим и други допълнителни предимства за Вас. Очакваме и от Вас да споделите мнения и препоръки, да поставите интересуващи Ви въпроси, да правите предложения и да изразите конкретни желания, които ще се постараем да удовлетворим. 

Я. З. Гринберг – генерален директор ЗАО ОКБ „РИТМ”
А. Н. Ревенко – ръководител „Международна СКЕНАР Академия”
С. П. Стетценко – управител Медицински център „СКЕНАР” - Турция
О. Ландов – управител “СКЕНАР Център – България”
Ю. Ю. Старовойтов – ръководител „Асоциация СКЕНАР - Русия”

СКЕНАР Център – България 
Пловдив 4002,
бул. „Васил Априлов” 9
тел. 032 641001
GSM 089 9886540
o.landov@dir.bg
office@bgscenar.org
http://www.bgscenar.org