Основен курс - II-ро ниво, част I-ва

Уважаеми приятели,

На 29, 30 и 31 Март 2013г. “СКЕНАР Център – България” организира провеждането на тридневен теоретично - практически „Основен курс по СКЕНАР – терапия II-ро ниво" - част I-ра, за практикуващи и преминали „Основен курс по СКЕНАР – терапия I-во ниво”, който ще се води от изтъкнатия терапевт и международен преподавател по СКЕНАР – терапия и СКЕНАР – експертиза д-р Йосиф Владленович Семикатов - Русия.

В рамките на обучението ще бъде проведена дискусия и ще можете да получите консултации за конкретни "трудни" случаи от Вашата практика.
На всички участници в курса ще бъдат издадени удостоверения  за преминато следващо ниво на обучение. 
Цената на курса ще бъде 130 – 150 евро и зависи от броя на участниците.

Курсовете ще се проведат в гр. Пловдив.
Участниците ще бъдат записвани по реда на тяхното заявяване до запълване на капацитета, който е 14 души! Краен срок за записване 20 март!

Д-р Семикатов ще остане в България до 18 април и ще има възможност да провежда консултации на Ваши пациенти. Ще има възможност и за провеждане на индивидуално практическо обучение на СКЕНАР-терапевти по време на лечебния процес.

Ще Ви бъдем благодарни, ако информирате и други Ваши колеги за предстоящото събитие.
Дългогодишната практика показва, че обучението при д-р Семикатов е изключително полезно за развитието Ви като СКЕНАР терапевти. Всички негови курсове преминават при огромен интерес и с голям успех и са гаранция за успешна бъдеща практика.
На всички желаещи ще съдействаме за организирането на нощувки.
За допълнителни въпроси, може да се обаждате и на тел: 032/641001 или 089 9886540.

д-р Румяна Кузмова – преподавател
Огнян Ландов – управител “СКЕНАР Център – България”