Многослойно, подпомагащо лечението одеяло РИТМ-УЛМ

Продукти|Многослойно одеяло

Многослойното одеяло е друга авангардна разработка на руската медицинска наука, опростена и значително по-ефективна версия на популярната в Западна Европа и Америка “Камера на Reich” (“Оргон акумулатор”).

Механизмът на действие на Одеялото се свързва с 4 главни ефекта:

  • Екраниращ ефект – ОЛМ значително редуцира или напълно елиминира външното въздействие на вредните за човешкия организъм електромагнитни и електростатични полетa.
  • Огледален ефект – ОЛМ отразява отделяните от самото тяло електромагнитни лъчения с ултрависока честота /UHF/.
  • Топлинен ефект – ОЛМ регулира топлинния баланс на тялото чрез отразяване на неговите излъчвания в инфрачервения диапазон.
  • Кондензорен ефект – ОЛМ преразпределя повърхностния електричен заряд на кожната покривка и така създава по-благоприятни условия за оптимално функциониране на енергийната система на човешкото тяло.

ОЛМ се явява неспецифичен регулатор на психосоматичната хомеостаза. Споделяйки основните теоретични принципи на СКЕНАР-терапията, създателите на одеялото разглеждат човешкото тяло като комплексна функционална система, стремяща се към поддържане постоянството на вътрешната си среда – хомеостазата.

Одеялото не само коригира биоенергетичните процеси на тялото, но и стимулира самовъзстановителните му механизми.

След прекарани 20-40 минути в релаксиращ комфорт под одеялото, човек изпитва нарастваща вътрешна топлина, съчетана с намаляване на мускулното, емоционалното и психическото напрежение.

Най-бързо се изявява общоуспокояващият ефект на Одеялото, но твърде скоро, при ежедневното му използване, се наблюдава цялостно подобрение на психическата и физическата кондиция, елиминиране на оплакванията от болки и изтощение, възстановяване на работоспособността, положително повлияване на евентуално съществуващи заболявания.

Освен за самостоятелно приложение Одеялото може успешно да се съчетае с всички други методи на традиционната медицина, водейки до значително повишаване на тяхната ефективност.

Особено полезно е комбинирането на Одеялото със СКЕНАР, като предхождаща или последваща СКЕНАР-терапията процедура.

При по-продължително използване на Одеялото се постига оптимизиране на всички телесни функции с реален тонизиращ и “подмладяващ” ефект и затова, то е особено индицирано за тези,  които желаят да се чувстват и останат колкото се може по-дълго млади, жизнени и здрави.

Размери: 220см х 160см